Toliko načina da se opustite
Zen Spa & Wellness

Započnite svoj dan ili se opustite nakon radnog vremena u našoj maloj Zen oazi. Sigurno ćete doživeti nezaboravno iskustvo bilo da se opredelite za finsku saunu, đakuzi, slanu sobu . U ponudi imamo i razne vrste masaža. Možete zakazati i svoj termin za masažu, a masaže se naplaćuju dodatno i cena zavisi od tipa. Spa i wellness centar mogu koristiti i gosti koji ne noće u našem hotelu. Neophodno je unapred rezervisati termin.

Rezervacije

+381648227205

Hidormasažna kada

Odlazak u wellness i spa centar jedan je od najboljih načina da se na nekoliko sati potpuno opustite. Pored pozitivnog uticaja na mentalno zdravlje korišćenje wellnessa dovodi i do poboljšanja fizičkog zdravlja. Dodjite i uživajte u našoj Zen oazi mira.

Sauna

Dvadesetominutni boravak u toploj prostoriji opušta mišiće, oslobađa stresa i nagomilanih toksina, jača kardiovaskularni sistem, imuno i nervni sistem i čini nas odmornijim i lepšim.

Slana soba

Haloterapija je metoda lečenja solju. Ona je prirodna, a koristi se za lečenje i prevenciju kod raznih bolesti, najviše bolesti disajnih puteva i kože. Slana soba je soba koja je delimično ili sasvim napravljena od soli, a halogenerator ugrađen u njoj raspršuje sitne čestice soli (aerosol) po zraku.

Recenzije

Šta kažu klijenti?